ARCHITECTENBUREAU KEPPENS-SCHELFOUT BVBA

 

 


architect schelfout daknamHet architectenbureau werd opgericht in 1998, na een vruchtbare periode van free-lance samenwerking.
Het ontwerpbureau bestond tot voor kort uit 2 vennoten, nl. architect Keppens Piet (°1946) en architect Schelfout Jackie (°1957). Confrater Piet is sinds eind 2015 niet meer actief. 
 
Het architectenbureau wordt bewust kleinschalig gehouden en om het hoofd te bieden aan de steeds complexer wordende bouwrealiteit wordt indien nodig beroep gedaan op free-lance medewerkers zoals zelfstandige tekenaars en gespecialiseerde ingenieursbureaus voor de verschillende disciplines. Zelfs de coördinatie met interieur- en tuinontwerpers kunnen we aanbieden.
Dit met het oog op het handhaven van de kwaliteit, waarnaar wij steeds streven.
 
Het architectenbureau situeert zich zowel in de particuliere als de publieke sector, gaande van ééngezinswoningen, appartementen, commerciële gebouwen, kantoren, sociale woningbouw, gebouwen voor de zorgsector, enz…
Naast nieuwbouw zijn wij tevens gespecialiseerd in verbouwingswerken en renovatie.
 
Wij ontwerpen en bouwen uw woning in de gewenste stijl. Alle soorten uitvoering, materialen en afwerkingen zijn mogelijk. Van modern tot landelijk, U stelt voor.
Geniet van uw architecturale vrijheid en bouw volledig op maat van uw persoonlijke wensen en uw beschikbaar budget. 
Ons architectenbureau werkt met veel veel zorg en enthousiasme zowel aan grote als kleine projecten.
Wij zweren nog steeds bij het oude bouwproces dat al vele jaren zijn deugdelijkheid heeft bewezen: schetsontwerp met prijsraming, bouwaanvraag, opmaken lastenboek met meetstaat, assistentie bij het aanvragen van de offertes, werfopvolging, oplevering… 
 
Zowel voor verbouwings- als nieuwbouwprojecten streven we steeds naar het beste concept dat de identiteit van de opdrachtgever weerspiegelt. Zowel in ontwerp als op timing en financieel gebied trachten we steeds tot de beste resultaten te komen. Onze jarenlange ervaring helpt ons daarbij!